Peste 2.500 de participanți la Cursa copiilor din București

Peste 2.500 de participanți la Cursa copiilor din București

Peste 2.500 de copii au participat sâmbătă la cursa celor mici din cadrul semimaratonul București, informează Asociația Bucharest Running Club, organizatorul evenimentului acestui eveniment sportiv.

Cei mai mici înscriși în competiție la categoria 6-7 ani, băieți și fete au alergat pe distanța de 0,85 km, iar apoi, cei mai mari, 8-12 ani, s-au întrecut pe traseul care a măsurat 1,4 km.

Părinții, bunicii, prietenii, dar și numeroși spectatori au făcut galerie pentru alergători, în Piața Constituției, din București.

Cei mai buni alergători, care s-au clasat pe locurile 1-5 la fiecare categorie de vârstă, au primit din partea organizatorilor și sponsorilor ca premii biciclete, role și echipamente sportive.

Duminică sunt programate cursa populară de 3,5 km, ștafeta de 4x5 km, cursa individuală de 10 km și semimaratonul de 21,097 km.

La ora 10,00, gazetarii sunt așteptați, în Piața Constituției, la o conferință de presă.

Pentru prima dată, organizatorii au anunțat că toate evenimentele se pot urmări în direct, la următoarele adrese: www.bucuresti21km.ro , www.facebook.com/Bucharest21km și www.facebook.com/vodafonero .

Duminică, după festivitățile de premiere, va avea loc a doua ediție a concertelor caritabile ''Rock and Run for Life'', susținute de artiști ambasadori ai semimaratonului București.

La toate evenimentele organizate de Asociația Bucharest Running Club sunt susținute mai multe organizații neguvernamentale care au ca scop sprijinirea persoanelor aflate în dificultate, precum și proiecte ecologice. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...