Petra Kvitova a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells

Petra Kvitova a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova (24 ani) a declarat forfait pentru turneul WTA de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de 5.185.625 dolari, la care se număra printre favorite, alături de românca Simona Halep.

"În ultimele săptămâni m-am simțit epuizată pe teren și incapabilă să joc la sută la sută din capacitatea mea. Vreau să iau o mică pauză pentru a mă odihni și a-mi reîncărca bateriile pentru restul sezonului", a explicat Kvitova, numărul 4 mondial, sfertfinalistă la Doha săptămâna trecută.

Turneul la Indian Wells, ajuns la cea de-a 40-a sa ediție la masculin și a 27-a la feminin, o are ca principală favorită în competiția WTA pe americanca Serena Williams, numărul unu mondial, urmată de rusoaica Maria Șarapova și de reprezentanta României, Simona Halep.

În turneul ATP, favoritul numărul 1 este sârbul Novak Djokovic, urmat de elvețianul Roger Federer și de spaniolul Rafael Nadal, primii trei jucători ai lumii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...