Petrolul Ploiești l-a numit pe Eusebiu Tudor în funcția de antrenor principal

Petrolul Ploiești l-a numit pe Eusebiu Tudor în funcția de antrenor principal

Clubul de fotbal Petrolul Ploiești l-a numit marți în funcția de antrenor principal pe Eusebiu Tudor, în locul fostului internațional Tibor Selymes, care și-a reziliat în cursul aceleiași zile contractul cu gruparea prahoveană.

Tudor, în vârstă de 41 ani, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu "lupii galbeni", la care a activat atât ca jucător, la toate grupele de copii și juniori, dar și la seniori (1999-2003), cât și ca antrenor principal, între 2008 și 2009.

Ulterior, Eusebiu Tudor s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din țară, iar ultimii ani i-a petrecut în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat la Al Ettifaq și, ultima dată, la Al Shoalah, ambele echipe de prim eșalon.

"În primul rând sunt fericit că mi s-a oferit șansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sunt acasă și am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începând de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici și voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine', a declarat Eusebiu Tudor pentru fcpetrolul.ro.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro