Petrolul Ploiești l-a numit pe Eusebiu Tudor în funcția de antrenor principal

Petrolul Ploiești l-a numit pe Eusebiu Tudor în funcția de antrenor principal

Clubul de fotbal Petrolul Ploiești l-a numit marți în funcția de antrenor principal pe Eusebiu Tudor, în locul fostului internațional Tibor Selymes, care și-a reziliat în cursul aceleiași zile contractul cu gruparea prahoveană.

Tudor, în vârstă de 41 ani, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu "lupii galbeni", la care a activat atât ca jucător, la toate grupele de copii și juniori, dar și la seniori (1999-2003), cât și ca antrenor principal, între 2008 și 2009.

Ulterior, Eusebiu Tudor s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din țară, iar ultimii ani i-a petrecut în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat la Al Ettifaq și, ultima dată, la Al Shoalah, ambele echipe de prim eșalon.

"În primul rând sunt fericit că mi s-a oferit șansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sunt acasă și am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începând de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici și voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine', a declarat Eusebiu Tudor pentru fcpetrolul.ro .

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează