Polo pe apă: România a debutat cu dreptul la Campionatul European, 12-6 cu Georgia

Polo pe apă: România a debutat cu dreptul la Campionatul European, 12-6 cu Georgia

Naționala masculină de polo pe apă a României a învins Georgia cu scorul de 12-6 (2-1, 2-3, 5-1, 3-1), luni, la debutul său în Grupa C a Campionatului European de la Belgrad. Tricolorii au demarat mai greu și s-au văzut conduși cu 1-0, dar apoi au întors scorul după trei goluri marcate la rând. Georgia a avut o revenire puternică și a înscris și ea de trei ori, trecând a conducere, cu 4-3.

În sfertul al treilea, Georgia a luat din nou avantaj, 5-4, dar România a preluat controlul jocului și a marcat până la final de opt ori consecutiv, tranșând soarta partidei. Georgia a înscris ultimul gol al meciului, câștigat de echipa antrenată de Dejan Stanojevic cu scorul de 12-6.

Golurile echipei României au fost înscrise de Mihnea Gheorghe — 4, Tiberiu Negrean — 3, Daniel Teohari — 2, Cosmin Radu — 1, Alexandru Ghiban — 1, Andrei Bușilă — 1.
La echipa noastră au mai jucat portarul Dragoș Stoenescu și Nicolae Oanță, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanță, Roland Szabo și Alex Popoviciu.

Pentru Georgia au marcat Damir Țrepulia — 2, Miheil Bagaturia — 2, Marko Elez — 1 și Zurab Rurua — 1.

Tot luni are loc și meciul Germania — Italia în Grupa C (19,45). Miercuri, în etapa a doua, tricolorii vor înfrunta Italia, de la ora 19,45 (ora României).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro