Prostia din TVR are nume şi chip

Prostia din TVR are nume şi chip

"Gooooooooooooool Benzema! Cireaşa de pe tort. Benzema închide setul. As al lui Benzema, ce execuţie! Ce execuţie minunată a avut atacantul lui Real Madrid în minutul 90+3, practic la ultima fază. Benzema înscrie, dar arbitrul n-a mai aşteptat să se repună mingea. Da, şutul lui Benzema cu piciorul drept stabileşte scorul final, Franţa încheie în triumf această partidă, zdrobindu-şi adversara.

Benzema, două goluri marcate şi un penalty ratat. Ce meci pentru Benzema. O partidă splendidă! Elveţia încasează 6 goluri, cât a încasat în grupa preliminară. Aşadar, victorie pentru Franţa, 6-2, practic câştigă această grupă, e imposibil să fie depăşiţi la ce golaveraj au", a comentat Hossu Longin la TVR.

Până la ieşirea din emisie, comentatorul a trăit cu impresia că partida s-a terminat 6-2, nu 5-2, cât a fost în realitate. Aceasta impresie a fot inoculată, în mod eronat, şi telespectatorilor din România. Mulţi dintre ei au postat pe Facebook mesaje laudative la adresa Franţei pentru victoria la patru goluri diferenţă în faţa Elveţiei.

A doua zi, jurnalistul şi-a recunoscut cu sportivitate greşeala pe o reţea socială. "Îmi pare rău, au fost doar 5. L-au afişat şi pe monitoarele de la stadion. A fost prea frumos şi m-a vrăjit! Scuze!", a scris Hossu pe Facebook.

 De acelaşi autor

Emil Hossu-Longin, Spania - Chile 0-2

"Cine a avut inspiraţia să parieze un euro că Chile se califică din grupă a făcut avere"
*1,67 era cota înaintea turneului pentru pariul "Chile se califică de pe locul 2 în grupă". Cu 1 euro miză ai fi obţinut un profit de aproximativ 3 lei


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa