Rapid își va achita toate datoriile față de jucători până luni

Clubul de fotbal Rapid București, aflat în insolvență, afirmă că până în data de 2 februarie nu va mai avea nicio datorie față de componenții lotului, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.

''La data de 02.02.2015 FC Rapid București nu va mai avea nicio datorie de orice fel față de componenții lotului. Jucătorilor le vor fi achitate toate restanțele salariale, cât și datoriile istorice. FC Rapid București va ajunge, poate, în situația de a fi singurul club din România care nu are nicio restanță financiară de orice fel față de jucători'', se arată în comunicat.

Clubul precizează că Rapid formează un grup unit în acest moment, ''cu o dorință enormă de victorie și mai ales cu dorința de a se revanșa față de unicii săi suporteri''.

Cantonamentul din Grecia a fost unul reușit și s-a pus baza mai ales pe pregătirea fizică, dar și tehnico-tactică, precizează sursa menționată.

În cantonamentul din Antalya, lotul Rapidului va fi format de 22 de jucători, un lot complet, ''care cu siguranță va fi pregătit pentru lupta din retur''.

Rapid afirmă că echipa are nevoie de ''suportul necondiționat al tuturor rapidiștilor''. ''Acum este momentul să ne strângem cu toții în jurul legendarelor culori alb-vișiniu și să ne susținem echipa până la capăt'', se arată în încheierea mesajului.

Rapid a plecat în cantonamentul din Grecia cu doar 14 jucători, dintre care trei portari, dar apoi a perfectat mai multe transferuri. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing