Răzvan Burleanu, ÎNTÂLNIRE DE URGENŢĂ cu Laurenţiu Reghecampf

Răzvan Burleanu, ÎNTÂLNIRE DE URGENŢĂ cu Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf / FOTO: gsp.ro

Discuţia dintre tehnicianul Stelei şi preşedintele FRF a avut ca scop normalizarea relaţiilor dintre echipa naţională şi formaţia care, în acest moment, oferă cei mai mulţi fotbalişti la lot. Întâlnirea a fost axată pe turneul pe care tricolorii îl vor disputa în această vară, în Elveţia (31 mai - 4 iunie), şi în cadrul căruia vor întâlni naţionalele Albaniei şi Algeriei.

"Întâlnirea dintre Reghecampf şi preşedintele Federaţiei a fost programată de Vali Argăseală. S-a discutat despre steliştii care vor veni la lot, intenţia celor de la Steaua fiind de a-şi menaja, dacă se poate, fotbaliştii. Unii dintre ei acuză oboseala pe acest final de campionat", au explicat sursele federale pentru ProSport.

Cele două meciuri pe care naţionala le va juca în Elveţia nu sunt pe date oficiale din calendarul FIFA şi această întâlnire a avut rolul de a evita evenualele discuţii în contradictoriu care ar putea să apară între staff-ul tricolorilor şi cel al Stelei.

"Victor Piţurcă va convoca toţi jucătorii de care va considera că are nevoie, inclusiv de la Steaua", au completat oamenii de la "Casa Fotbalului".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…