REVOLTĂ la FC Barcelona! Decizia FIFA de astăzi e şocantă: catalanii au interdicţie la transferuri

REVOLTĂ la FC Barcelona! Decizia FIFA de astăzi e şocantă: catalanii au interdicţie la transferuri

Barcelona a primit interdic'ie la transferuri

În urma acestei decizii, Barca nu va putea achiziţiona niciun jucător în perioadele de transferuri din luna ianuarie 2015 şi vara anului viitor, precizează FIFA.

Clubul catalan a primit această interdicţie în luna aprilie, după ce a fost găsit vinovat de încălcarea regulamentului privind transferurile internaţionale ale jucătorilor sub 18 ani.

FC Barcelona a putut face totuşi transferuri în această vară după ce aplicarea interdicţiei a fost suspendată, în aşteptarea judecării apelului.

FIFA a confirmat, totodată, amenda de 450.000 de franci elveţieni (372.000 euro) pe care trebuie să o plătească FC Barcelona şi a dat clubului spaniol un termen de 90 de zile pentru a reglementa situaţia jucătorilor minori a căror contractare nu a respectat normele.

"FC Barcelona anunţă că va continua apărarea interselor sale în faţa celei mai înalte instanţe judiciare din sport, Tribunalul de Arbitraj Sportiv", a răspuns gruparea catalană, printr-un comunicat.

Sursa: Digisport

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”