România a bătut Germania la handbal feminin cu un gol marcat de veterana lotului în ultimele secunde de joc

România a bătut Germania la handbal feminin cu un gol marcat de veterana lotului în ultimele secunde de joc

Fetele antrenate de Gheorghe Tadici au obţinut o victorie de prestigiu, cu scor de 33-32, adusă în ultimele secunde de veterana Aurelia Brădeanu. Căpitanul echipei noastre, în vârstă de 35 de ani, a avut mari probleme de familie săptămâna aceasta dar a ţinut să joace contra Germaniei. Brădeanu evoluează pentru echipa naţională din 1997, iar anul trecut a fost desemnată handbalissta anului în România.

Oana Manea a revenit cu gol la echipa naţională, iar Nechita le-a adus pentru prima oară în avantaj pe tricolore în minutul 13. La pauză a fost 17-16 pentru România, după aruncarea de la 7 metri a Danei Băbeanu.De remarcat faptul că România a ratat şi trei aruncări de la 7 metri (Marin, Buceschi, Nechita).

Cu câte şapte goluri, băimărencele Ada Nechita şi Eliza Buceschi au fost cele mai bune marcatoare ale României, care va juca din nou contra Germaniei, astăzi, în direct pe Digi Sport 3 de la ora 17:00. România pregăteşte dubla cu Belarus, din luna iunie, care ne poate aduce calificarea la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia.bradeanu

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina