România va avea patru reprezentante la turneul WTA de la Madrid. Halep are culoar favorabil până în sferturi

România va avea patru reprezentante la turneul WTA de la Madrid. Halep are culoar favorabil până în sferturi

Simona Halep, favorita patru a turneului WTA de la Madrid, competiţie aflată sub patronajul lui Ion Ţiriac, are culoar accesibil până în sferturile de finală ale competiţiei, unde ar putea s-o întâlnească pe sârboaica Ana Ivanovici. Dacă o va învinge pe Ianovici, jucătoarea clasată pe locul 5 mondial s-ar putea duela în semifinale cu Serena Williams.

Începe greul pentru Simona Halep. De ce românca este în pericol să piardă poziţii importante în clasamentul mondial

Până atunci, însă, Halep are de trecute de trei tururi. Mai întâi, va întâlni o jucătoare venită din calificări, iar apoi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Arruabarrena şi Pironkova, meciuri unde compatrioata noastră este favorită. În turul 3 Halep poate da peste Lisicki, Begu sau Zhang. Dacă se va califica în sferturi, Simona ar putea să o întâlnească pe Ana Ivanovici sau Jelena Jankovici. Ultima dată, Halep a jucat cu Ivanovici la Bucureşti, în cadrul Fed Cup, meci perdut de româncă în două seturi.

Pe lângă Simona, România va conta la Madrid şi pe Monica Niculescu. Ea s-a calificat pe tabloul principal, după ce a învins-o în ultimul tur al calificărilor pe slovaca Jana Cepelova, scor 6-0, 6-1. Pe tabloul principal al competiţiei mai figurează şi Sorana Cîrstea, dar şi Irina Begu, care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Sorana Cîrstea nu va fi cap de serie şi o va întâlni în primul tur pe Petra Kvitova (favorită 5 a competiţiei). În schimb, Irina Begu debutează împotriva lui Zhang din China.

Turneul WTA de la Madrid se desfăşoară între 3 şi 11 mai şi este dotat cu premii în valore totală de peste 4,23 milioane de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia