Ronnie O'Sullivan va avea două meciuri demonstrative în România: La București și la Cluj

Ronnie O'Sullivan va avea două meciuri demonstrative în România: La București și la Cluj

Ronnie O'Sullivan (campion mondial de cinci ori la snooker) va putea fi vazut si in Romania, "The Rocket" urmand sa sustina doua meciuri demonstrative la Bucuresti si la Cluj. Informatia a fost confirmata de Adrian Thiess, cel care s-a ocupat de aducerea lui Ronnie in tara.

"Da, Ronnie O'Sullivan va veni in Romania, urmand sa sustina doua meciuri demonstrative. Pe 20 noiembrie va fi la Sofia, iar apoi va venit direct la Bucuresti. Pe 21 va juca in capitala, iar o zi mai tarziu la Cluj. Totul a fost aranjat in doua saptamani, este un om incredibil. Auzise cateva lucruri despre tara noastra si stia ca exista in Romania o comunitate a celor pasionati de snooker", a declarat Adrian Thiess, intr-o interventie la RealitateaTV.

Pana in acest moment, nu se stie unde vor avea loc cele doua reprezentatii ale lui Ronnie. Se cunoaste insa numele adversarului: Stuart Bingham, actualul campion mondial din snooker.

Informatia aducerii lui Ronnie in Romania a fost publicata initial de gsp.ro.

Ronnie O'Sullivan este unul din cei mai buni jucatori de snooker din istorie, acesta cucerind titlul mondial in 2001, 2004, 2008, 2012 si 2013.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…