Rugby: Mihai Macovei va rata meciul cu Italia, ultimul al României la Cupa Mondială 2015

Rugby: Mihai Macovei va rata meciul cu Italia, ultimul al României la Cupa Mondială 2015

Căpitanul naționalei de rugby a României, Mihai Macovei, a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni după un placaj periculos în meciul contra Canadei și va rata ultimul meci al ''stejarilor'' la Cupa Mondială 2015, programat duminică, împotriva Italiei.

Macovei s-a prezentat, vineri, în fața Comisiei de Disciplină, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale și după vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat că românul a făcut un gest care a pus în pericol integritatea corporală a adversarului său, precizează Federația Română de Rugby pe site-ul său.

Mihai Macovei a negat acuzațiile aduse în acest caz, iar comisia a decis ca jucătorul să nu mai poată evolua timp de două săptămâni, după ce inițial risca o suspendare de trei săptămâni.

Macovei, jucătorul cu cele mai multe placaje la această ediție a Cupei Mondiale (41) și autorul celor două eseuri din victoria ''stejarilor'' în fața Canadei (17-15), nu va putea evolua în meciul contra Italiei, de duminică 11 octombrie, de la Exeter, iar suspendarea sa va expira pe 19 octombrie.

Antrenorul României, galezul Lynn Howells, va anunța vineri echipa care va intra în teren în meciul contra Italiei. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 „Miros oribil” / Soția unui fotbalist de la Mondial, acuzații jignitoare în Qatar