S-a anunțat programul primei zile de la Wimbledon

S-a anunțat programul primei zile de la Wimbledon

Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Florin Mergea vor juca, mâine, în runda inaugurală a turnelui de la Wimbledon. În prima zi a competiției din capitala Angliei, Alexandra Dulgheru (59 WTA) va întâlni un adversar dificil, franțuzoiaca Kristina Mladenovici (37 WTA), de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 2. În urmă cu o săptămână, Mladenovici s-a impus în fața Simonei Halep, la Birmingham, în „sferturi”. Românca a învins-o pe jucătoarea din Hexagon, cu 6-0, 6-0, în urmă cu șase ani în „sferturile” unui turneu la Bari, iar Mladenovici şi-a luat revanşa anul acesta, în calificări la Sydney, cu 6-3, 6-2.

Apoi, Irina Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, va juca împotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. În proba de dublu masculin, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor juca împotriva perechii Tim Smyczek - Jiri Vesely, în a doua partidă de pe terenul 19, care va începe în jurul orei 15:30.

Potrivit Digi Sport, în prima zi de la All England Club, vor intra în scenă şi unii dintre candidaţii la câştigarea trofeului: Novak Djokovic (cap de serie 1) va juca împotriva lui Philipp Kohlschreiber, cu începere de la ora 15:00, pe Terenul Central.

Meciului liderului ATP va fi urmat de cel al Mariei Sharapova (cap de serie 4), care o va înfrunta pe Johanna Konta. După rusoaică, va evolua şi campionul de la Roland Garros, Stanislas Wawrinka (favorit 4), contra lui Joao Sousa.

Principala favorită de pe tabloul feminin, Serena Williams, va juca prima pe Terenul 1, de la ora 15:00, şi va fi urmată de partidele Simone Bolelli - Kei Nishikori (favorit 5) şi Grigor Dimitrov (cap de serie 11) - Federico Delbonis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...