Sânmărtean: Sunt fericit că am ajuns la Steaua şi am reuşit să câştigăm titlul

Sânmărtean: Sunt fericit că am ajuns la Steaua şi am reuşit să câştigăm titlul

Mijlocaşul stelist Lucian Sânmărtean a declarat, marţi seară, că este fericit şi împlinit că a ajuns la o echipă atât de valoroasă, alături de care a reuşit să câştige titlul de campioană a României.

Lucian Sanmartean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mă simt fericit, împlinit, că am ajuns la un club atât de valoros şi am reuşit să câştigăm titlul. Ne dorim foarte mult să obţinem eventul şi sperăm să câştigăm Cupa", a declarat Sânmărtean la Digisport .

Fotbaliştii echipei Steaua au primit medaliile şi tricourile de campioni, marţi seară, într-o festivitate pe Arena Naţională, acestea fiind înmânate de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu.

Steaua a câştigat al 25-lea titlu de campioană a României încă din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a încheiat sezonul cu 77 de puncte.

Steaua poate realiza eventul, dacă va câştiga finala Cupei României-Timişoreana, de vineri, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, cu Astra Giurgiu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina