Sărituri cu schiurile: Austriacul Stefan Kraft a câștigat Turneul celor Patru Trambuline

Sărituri cu schiurile: Austriacul Stefan Kraft a câștigat Turneul celor Patru Trambuline

Austriacul Stefan Kraft a câștigat ediția a 63-a a Turneului celor Patru Trambuline la sărituri cu schiurile, a 16-a pentru țara sa în această competiție, cu un total de 1.106,7 puncte, devansându-i în clasamentul final pe compatriotul său Michael Hayboeck și pe slovenul Peter Prevc.

Ultimul concurs, cel de la Bischofshofen (Austria), s-a încheiat marți cu victoria lui Hayboeck, cu 288,4 puncte (sărituri de 137,5 m și 136,5 m), urmat de veteranul japonez Noriaki Kasai — 277,1 puncte și de Kraft — 271,3 puncte.

În această ultimă etapă a competiției, unul dintre favoriții acestui sport, elvețianul Simon Ammann, cvadruplu campion olimpic, a căzut din nou, de data aceasta lucrurile părând foarte serioase. La a doua săritură din finală, Amman s-a lovit cu fața de pârtie la aterizare, fiind în stare de inconștiență la sosirea primelor ajutoare medicale. De pe pârtie, el a fost dus la spital, neexistând, deocamdată, amănunte despre starea săritorului în vârstă de 33 de ani.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”