Se construieşte noul Rapid: Au fost reziliate contractele a zece jucători

Se construieşte noul Rapid: Au fost reziliate contractele a zece jucători

FC Rapid a reziliat pe cale amiabila contractele a nu mai putin de zece jucatori, acestia fiind anuntati ca nu intra in planurile conducerii giulestenilor. Anuntul a fost facut public de team-managerul Danut Perja.

"Am incetat pe cale amiabila contractele cu zece jucatori, este vorba despre Doman, Sandulescu, Misa, Negru, Daruiala, Bus, Rosu, Milinceanu, Savin si Cojocnean. Le multumim pentru ce au facut la Rapid. Au inteles situatia, au plecat multumiti pentru ca s-a acceptat ceea ce au dorit si ei.

Pe ceilalti care au ramas in lot ne vom baza in viitor, adica si in retur. Aveam un lot numeros, 29 de jucatori, iar multi dintre acestia nici nu au jucat si nici nu puteau juca din punctul de vedere al antrenorului. Conducerea administrativa si-a spus punctul de vedere in privinta lor si atunci e normal sa aducem jucatori mai valorosi ca sa ne salvam de la retrogradare. Sa nu se supere, dar cu o parte dintre cei cu care am reziliat nu puteam ataca acest obiectiv" - Daniel Perja, intr-o conferinta de presa.

Zece jucatori vor parasi gruparea giulesteana, acestia fiind: Sebastian Cojocnean, Alexandru Misa, Dan Sandulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurentiu Bus, Nicolae Milinceanu, Catalin Doman, Andrei Daruiala si Iulian Rosu.

Explicatia despartirii de acesti fotbalisti

"Decizia a fost luata de conducerea administrativa impreuna cu staful tehnic. Daca este oficial domnul Dinu Gheorghe in conducerea administrativa poate sa confirme dumnealui. Dansul este insa alaturi de noi 100%, ne sprijina in activitatea dansului. Nu ia decizii, ne consultam, vine cu pareri. Ne ajuta cu experienta dumnealui în continuare", a conchis Perja.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...