Se înmulţesc suspiciunile de blat asupra partidei câştigată de Vaslui cu Steaua: „Să ne arate biletul de la pariuri!“

Se înmulţesc suspiciunile de blat asupra partidei câştigată de Vaslui cu Steaua: „Să ne arate biletul de la pariuri!“

Cotele uluitoare pentru victoria Vasluiului în Ghencea au fost speculate de câţiva apropiaţi ai oficialilor celor două echipe, care au câştigat sume importante la pariuri după acest meci. Unul dintre ei ar fi fratele preşedintelui lui FC Vaslui, Ciprian Damian, care a pariat pe succesul moldovenilor şi a câştigat câteva mii de lei.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care l-a rugat pe Damian să arate public biletul câştigător. "Am văzut că domnul Damian de la Vaslui a pariat pe victoria echipei sale, ar trebui să ne arate biletul să îl vedem şi noi", a comentat Burleanu la Sport.ro.

Surprinzător este că oficialul vasluian nu a negat această informaţie, ba mai mult, a recunoscut câştigul fratelui său la pariuri. "Fratele meu a spus că simte că se va sparge într-un fel tensiunea asta şi că-i batem. I-am spus să pună 100 de lei pe 2 solist. Nu a avut însă curajul să joace atât, dar a pus 50 de lei", a confirmat Damian.

20 a fost cota medie ferită de casele de pariuri pentru o victorie a Vasluiului cu Steaua

1.000 de lei a câştigat fratele lui Damian pentru că a pariat pe succesul moldovenilor în Ghencea

CITIŢI ŞI:

Metodă inedită aplicată de FRF pentru a demasca şi combate meciurile trucate

Marius Postolache continuă denunţul blaturilor din Liga 1 şi susţine că meciul Sportul-Steaua a fost aranjat: „O întreagă nebunie!“

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după acuzele de blat la prima înfrângere a Stelei din acest sezon, cu FC Vaslui

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...