Serena Williams a acceptat un wild card la Indian Wells, Simona Halep, a treia favorită

Serena Williams a acceptat un wild card la Indian Wells, Simona Halep, a treia favorită

Jucătoarea româncă Simona Halep va fi favorita nr. 3 a turnului WTA Premier de la Indian Wells (California), organizatorii anunțând că, deși nu se înscrisese inițial la competiție, americanca Serena Williams, nr. 1 mondial, a acceptat un wild card.

Unul dintre cele mai bine dotate din lume, imediat după cele de Mare Șlem, câștigătorul, atât la feminin, cât și la feminin urmând să primească un premiu de un milion de dolari, turneul din deșertul californian atrage cele mai bune rachete ale momentului.

Astfel, pe tabloul feminin al concursului ce va debuta pe 9 martie, cu 96 de jucătoare la simplu și 32 de perechi, figurează, de asemenea, drept capi de serie Maria Șarapova (nr. 2), Petra Kvitova (nr. 4), Ana Ivanovic (nr. 5), Agnieszka Radwanska (nr. 6), Eugenie Bouchard (nr. 7) și Caroline Wozniacki (nr. 8).

De asemenea, s-au înscris direct pe tablou, întrucât clasamentele WTA le dau dreptul să aibă o asemenea opțiune, alte două jucătoare românce: Irina Begu și Monica Niculescu.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”