Serena Williams, ''onorată'' să joace cu Simona Halep

Serena Williams, ''onorată'' să joace cu Simona Halep

Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul feminin, s-a declarat ''mereu onorată'' să joace cu Simona Halep, duminică, după ce a învins-o pe româncă în finala turneului WTA de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 (5).

"Îți mulțumesc, Simona, pentru că ai făcut un meci bun și pentru că ești de mereu o adversară incredibilă și o sportivă incredibilă. Sunt mereu onorată să joc împotriva ta și de fiecare dată când jucăm facem meciuri bune'', a spus Williams după meciul cu Halep , pe care a învins-o de șase ori în șapte confruntări directe.

La rândul său, Halep, care de luni a revenit pe poziția a doua în clasamentul WTA, a declarat: "O felicit pe campioană, Serena, și îi urez noroc la US Open. Știu că poți câștiga toate cele patru (turnee de Mare Șlem, n. red.) — deci, noroc și să fii tare''.

Williams și-a adjudecat trei turnee de Mare Șlem anul acesta, Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, ajungând acum la 69 de titluri WTA în carieră, ocupând locul cinci într-o ierarhie în era open, după Martina Navratilova (167), Chris Evert (154), Steffi Graf (107) și Margaret Court (92).

Serena a ajuns și la 15 finale câștigate la rând, ultima pierdută fiind în urmă cu doi ani, chiar la Cincinnati, în fața Victoriei Azarenka, belarusa impunându-se atunci cu 2-6, 6-2, 7-6 (6). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”