Serena Williams s-a calificat cu emoții în sferturile de finală la Madrid

Serena Williams s-a calificat cu emoții în sferturile de finală la Madrid

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a tremurat pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, salvând trei mingi de meci în fața belarusei Victoria Azarenka, de care a dispus cu 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/1), într-o partidă disputată miercuri la "Caja Magica". Campioana din Statele Unite a înregistrat cu această ocazie cea de-a 23-a sa victorie din acest sezon, de la debutul căruia nu a pierdut niciun meci.

Williams, câștigătoarea competiției din capitala Spaniei în 2012 și 2013, o va înfrunta în turul următor pe învingătoarea întâlnirii dintre spaniola Carla Suarez Navaro (Spania/N.12) și sârboaica Ana Ivanovic.

Într-o altă partidă disputată miercuri, daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a dispus în două seturi, 6-3, 6-2, de poloneza Agnieszka Radwanska (nr.9), urmând să o întâlnească în sferturile de finală pe deținătoarea trofeului, rusoaica Maria Șarapova, care a învins-o greu, cu 6-2, 4-6, 7-5, pe Caroline Garcia (Franța).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...