Simona Halep a abandonat în primul tur la Beijing

Simona Halep a abandonat în primul tur la Beijing

​Simona Halep a abandonat, duminică, în in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat în primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucătoare venită din calificări.

Simona Halep precizase de vineri, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile.

"In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot", a spus numarul doi din ierarhia WTA.

China Open este un turneu din categoria Premier Mandatory, cu premii totale in valoare de $4.720.380. Competitia se va desfasura in perioada 3-11 octombrie, iar Simona Halep era favorita numarul unu. In 2104, competitia a fost castigata de Maria Sharapova: 6-4, 2-6, 6-3 cu Petra Kvitova.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000.

Ultima castigatoare este Serena (care nu va participa in 2015): 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoarea noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...