Simona Halep a făcut yoga la Singapore

Simona Halep a făcut yoga la Singapore

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care disputat finala ediției de anul trecut a Turneului Campioanelor, de la Singapore, a participat la o sesiune de yoga pe acoperișul hotelului Marina Bay Sands, cu prilejul lansării unei serii de evenimente legate de ediția din acest an a competiției de final de an a circuitului WTA.

Halep a devenit în 2014 prima jucătoare română care învinge liderul WTA, prin victoria asupra americancei Serena Williams, 6-0, 6-2, în faza grupelor, pentru ca apoi să joace finala, în care a fost învinsă de Serena cu 6-3, 6-0.

Simona Halep, numărul trei mondial, este a treia și în clasamentul Road To Singapore, devansată de Serena Williams și Maria Șarapova.

Turneul Campioanelor din acest an (WTA Finals) va avea loc în perioada 23 octombrie — 1 noiembrie, cele opt zile de competiții cuprinzând și întreceri precum WTA Legends Classic, WTA Rising Stars Invitational și WTA Future Stars finals.

De asemenea, evenimentul va cuprinde și Singapore Tennis Evening, la Marina Bay Sands, pe 30 octombrie, pentru a sărbători cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Seara de gală va include un show susținut de Paloma Faith, multiplă laureată la 2015 Brit Awards (inclusiv titlul de British Female Solo Artist). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu