Simona Halep e în semifinale la Sydney. Victorie cu Pliskova

Simona Halep e în semifinale la Sydney. Victorie cu Pliskova

Simona Halep (locul 2 WTA) a învins-o în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Sydney pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova (11 WTA).

Victoria Simonei Halep a fost una muncită. După un prim set câştigat cu 6-4, al doilea set a avut un final intens, cu mai multe breakuri. Românca a servit pentru meci la 5-4, dar a pierdut gameul. A făcut însă imediat break (6-5) şi a servit pentru victorie (7-5).

În afară de acest meci, Simona Helep și Karolina Pliskova s-au mai întîlnit de două ori, românca împunîndu-se de fiecare dată. Ambele meciuri au fost în 2015, la Dubai, unde Halep a cîștigat cu scorul 6-4, 7-6, și la Indian Wells, unde Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep va juca în semifinale cu rusoaica Svetlana Kuznetsova (25 WTA), care a trecut în două seturi de italinca Sara Errani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...