Simona Halep se așteaptă la un meci greu cu Pironkova, în optimi la Dubai

Simona Halep se așteaptă la un meci greu cu Pironkova, în optimi la Dubai

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), se așteaptă la un meci dificil cu bulgăroaica Țvetana Pironkova, miercuri, în optimile de finală ale competiției de 2.513.000 dolari.

''Pironkova joacă bine pe hard, astfel că trebuie să fiu foarte atentă pe teren, să deschid unghiurile foarte bine. Voi încerca să fiu agresivă din nou, să fac tot ce pot pe teren. Sper să câștig, dar știu că va fi un meci dificil'', a afirmat Halep, numărul patru mondial, în perspectiva partide de miercuri, care este programată nu înainte de ora 17,00 (ora României).

Halep (23 ani) a trecut marți seara de Daniela Hantuchova, cu 6-2, 6-0, după nouă ghemuri consecutive și a pus capăt unei serii de șase victorii la rând a slovacei, începută la Pattaya, unde a câștigat titlu, și continuată la Dubai.

''A fost un meci bun pentru mine, am jucat bine și cred că ea (Hantuchova, n. red.) a fost un pic obosită deoarece a venit de la Pattaya'', a spus Halep la finalul meciului. "Probabil am fost mai proaspătă, am alergat bine, iar loviturile mele au fost puternice și lungi. Am jucat un tenis bun și sunt bucuroasă că am reușit să câștig primul meu meci la Dubai'', a mai spus Halep.

Țvetana Pironkova (27 ani, 57 WTA) a învins-o în turul secund pe chinezoaica Shuai Peng (N. 16), cu 3-6, 6-4, 7-6 (5), după un meci care a durat două ore și 46 de minute.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...