Sorana Cîrstea, a doua favorită a turneului ITF de la Midland (SUA)

Sorana Cîrstea, a doua favorită a turneului ITF de la Midland (SUA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost desemnată a doua favorită a turneului ITF de la Midland (statul american Michigan), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Cîrstea (24 ani, 97 WTA) va juca în runda inaugurală la simplu cu americanca Jessica Pegula (20 ani), pe care a mai întâlnit-o o dată, în 2011, paradoxal, tot în primul tur la Midland, românca învingând cu 7-6 (3), 6-3.

Elena Bogdan s-a oprit în turul secund al calificărilor, învinsă de britanica Naomi Cavaday cu 6-3, 6-1, după ce anterior câștigase cu cu 6-0, 6-1 în fața americancei Caroline Szabo.

Cîrstea este a doua favorită și la dublu, alături de Eva Hrdinova (Cehia), cele două urmând să joace în primul tur cu americancele Caroline Dolehide/Lauren Embree. Perechea alcătuită din Elena Bogdan și Nicole Melichar (SUA), cap de serie nr. 3, va juca în prima manșă cu cuplul Bernarda Pera (SUA)/Nicola Slater (Marea Britanie).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro