Steaua a pierdut derby-ul cu Astra, scor 2-0, dar a fost măcelărită de arbitri. Trei goluri valabile ANULATE

Steaua a pierdut derby-ul cu Astra, scor 2-0, dar a fost măcelărită de arbitri. Trei goluri valabile ANULATE

Astra Giurgiu s-a impus, miercuri seara, în fața Stelei, scor 2-0, în derby-ul echipelor din Liga 1 care au rămas în cursa pentru grupele Europa League. După 0-0 la pauză, elevii lui Marius Șumudică s-au impus grație golurilor marcate în partea secundă de Alibec , în minutul 51, și Budescu, în minutul 61, din penalty.

În urma acestei înfrângeri, ”roș-albaștrii” au acuzat dur arbitrajul, în condițiile în care au avut nu mai puțin de trei goluri anulate pe durata celor 90 de minute, două pentru ofsaid, înscrise de Adi Popa și Tade, și unul pentru fault în atac, marcat de Papp. Dintre acestea, cel puțin cele două reușite anulate pentru ofsaid au fost marcate regulamentar, iar arbitrii au greșit nevalidându-le.

De asemenea, centralul Sebastian Colțescu l-a iertat în minutul 69 de eliminare pe Budescu, după ce atacantul giurgiuvean l-a lovit cu palma peste față pe Cojocaru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...