Steaua l-a transferat pe Houssine Kharja, fotbalist care a mai evoluat la Inter și Fiorentina

Steaua l-a transferat pe Houssine Kharja, fotbalist care a mai evoluat la Inter și Fiorentina

FC Steaua a reusit sa acopere postul de mijlocas ofensiv, campioana Romaniei transferandu-l pe Houssine Kharja, 32 de ani, jucator care de-a lungul carierei a mai evoluat la formatii precum Inter si Fiorentina, sustine Digisport.

"Steaua Bucuresti este o echipa cu o istorie glorioasa, cu mari performante in Europa si campioana en-titre a Romaniei. Sunt entuziasmat si sper ca totul sa fie bine. Il cunosc pe Mirel Radoi. Am venit aici la indemnul lui Cosmin Olaroiu, cu care am vorbit despre Steaua, despre Romania, despre venirea aici. Sper sa ma descurc bine la Steaua. Normal ca avem sanse sa castigam campionatul. Ne aflam inca la inceputul sezonului si mai e mult de jucat. Antrenorul e nou si e nevoie sa punem la punct lucrurile. Echipa s-a schimbat mult în ultima perioada. Important e sa ne apropiem de primul loc", a declarat fotbalistul pentru Digisport.

Kharja a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Sochaux. Houssine a bifat 75 de meciuri pentru nationala Marocului, reusind sa inscrie de 12 ori.

De-a lungul carierei, Kharja a jucat pentru Sporting Lisabona, Ternana, AS Roma, Piacenza, Siena, Genoa, Inter Milano, Fiorentina, Al-Arabi si Sochaux.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...