Steaua l-a transferat pe sârbul Momcilovic, de la Pandurii

Steaua l-a transferat pe sârbul Momcilovic, de la Pandurii

Fundașul sârb Marko Momcilovic, de la Pandurii Târgu Jiu, a semnat, marți, un contract pe o perioadă de trei ani cu Steaua București, a anunțat campioana României la fotbal pe site-ul său oficial. Fundașul stânga va îmbrăca tricoul cu numărul 15, urmând se va alăture în cel mai scurt timp posibil lotului antrenat de Laurențiu Reghecampf, în cantonamentul de la Gloria Sports Arena, în Antalya.

Momcilovic îl va înlocui, astfel, pe brazilianul Guilherme Sitya, care și-a reziliat contractul cu Steaua.

Marko Momcilovic, născut pe 11 iunie 1987, în Leskovac, și-a început cariera la Radnicki Belgrad, iar înainte de a ajunge la clubul gorjean a mai evoluat pentru Bobiste, Dubocica și Javor Ivanjica. La începutul sezonului 2013-2014 a semnat cu Pandurii, echipă pentru care a evoluat, în doi ani și jumătate, în 108 partide din Liga 1, Cupa Ligii, Cupa României și Europa League, marcând de 10 ori și oferind 9 pase de gol, precizează sursa amintită.

Momcilovic este al treilea transfer perfectat de Steaua în această iarnă, după cele ale internaționalilor Mihai Pintilii și Alex Bourceanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”