Steaua plăteşte scump din cauza huliganilor: Comisia de Disciplină a lovit formaţia din Ghencea cu o pedeapsă dură

Steaua plăteşte scump din cauza huliganilor: Comisia de Disciplină a lovit formaţia din Ghencea cu o pedeapsă dură

Asta deoarece, după incidentele din timpul partidei Steaua – FC Braşov, scor 3-0, Comisia de Disciplină a tăiat în carne vie. La jocul respectiv, fanii roş-albaştrilor au aruncat cu obiecte spre fundaşul „stegarilor“, Marius Constantin, şi au scandat mai multe loznici rasiste la adresa acestuia din cauza trecutului său rapidist.

Constantin a fost eliminat, în minutul 85, după ce le-a arătat suporterilor Stelei degetul mijlociu. Pentru catonaşul roşu încasat ca urmare a unui gest nesportiv, apărătorul de 29 de ani a fost suspendat trei etape şi amendat cu 3.000 de lei.

Nici Steaua n-a scăpat mai uşor. Clubul a fost amendat cu 60.000 de lei şi va trebui să joace fără spectatori în următoarele două partide de pe teren propriu, cu Corona (5 mai) şi cu Pandurii (10 mai). În aceste condiţii, titlul poate fi sărbătorit alături de fani abia în ultima rundă, la 21 mai, atunci când Steaua va întâlni Oţelul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro