Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi fără însemnele clubului pe echipament

Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi fără însemnele clubului pe echipament

Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi, de duminică, din Liga I, în echipamentul de deplasare, fără emblema clubului pe tricouri şi doar cu însemnele sponsorului tehnic şi ale sponsorului principal, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Valeriu Argăseală, preşedintele CA al FC Steaua.

Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi fără însemnele clubului pe echipament

Argăseală a precizat că a trimis o adresă la MApN, iar în cursul zilei de luni se va întâlni cu reprezenţanţii acestui for pentru a negocia condiţiile folosirii însemnelor clubului.

"Duminică vom pune în aplicare hotărârea. Nu vom mai folosi cuvântul Steaua pe echipament şi vom juca în tricourile galbene, de deplasare. Am trimis o adresă la MApN prin care am solicitat să ne întâlnim în cursul zilei de luni şi ne vom întâlni pentru a stabili condiţiile în care vom putea folosi emblema şi însemnele clubului. Nu se pune problema să nu putem folosi numele. Suporterii să stea liniştiţi", a declarat Argăseală pentru MEDIAFAX.

Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...