ȘTIRILE AMIEZII - SPORT - 29 DECEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII - SPORT - 29 DECEMBRIE

Portarii Paula Ungureanu (HCM Baia Mare) și Mihai Popescu (HCM Constanța) au fost desemnați cei mai buni handbaliști români ai anului 2014 în campionatul intern, a anunțat Federația Română de Handbal.

* Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat pentru AGERPRES că anul 2014 a fost unul ''bogat pentru jucătorii români și pentru loturile naționale''. Fostul tenisman a precizat că anul care se încheie a adus câteva premiere pentru sportul cu racheta din țara noastră, care și-a îndeplinit aproape toate obiectivele.

* Conducerea clubului de fotbal ASA Târgu Mureș și antrenorul Cristian Pustai au reziliat, de comun acord, contractul dintre cele două părți, anunță site-ul oficial al grupării ardelene.

* CVM Tomis Constanța, campioana en titre a României la volei masculin, a stabilit un record istoric în România, cu 15 victorii consecutive reușite în acest sezon, relatează site-ul oficial al Confederației Europene de Volei (CEV).

* Echipa feminină de handbal ASC Corona Brașov a câștigat turneul pe care l-a organizat duminică și luni, după ce s-a impus în toate cele trei partide disputate.

* Mijlocașul român Gabriel Torje a scos un penalty pentru Konyaspor, dar Beșiktaș Istanbul s-a impus cu scorul de 2-1, duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Turciei.

* Atacantul spaniol Fernando Torres și-a dat acordul pentru a reveni la clubul Atletico Madrid, sub formă de împrumut, de la AC Milan, până la finalul sezonului 2015-16, a anunțat campioana Spaniei, citată de Reuters.

* Selecționatele de fotbal ale Țării Bascilor și Cataloniei au terminat la egalitate, 1-1, duminică seara, într-un meci amical disputat pe stadionul ''San Mamés''.

* Managerul echipei Chelsea, portughezul Jose Mourinho, a acuzat neacordarea unui penalty pentru londonezi în meciul terminat la egalitate, 1-1, cu Southampton, duminică, în deplasare, în campionatul de fotbal al Angliei.

* Japonezul Tatsuki Machida, vicecampion mondial la patinaj artistic, și-a anunțat, duminică, retragerea din activitate, transmite AFP. Machida, 24 de ani, a făcut acest anunț surprinzător după ce a terminat pe locul al patrulea la campionatele naționale desfășurate în weekend la Nagano.

* Profesorul Gérard Saillant, președintele Comisiei medicale a Federației Internaționale de Automobilism (FIA), a dezmințit, duminică, pentru AFP, că ar fi oferit recent informații fostului pilot Philippe Streiff despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

* Fostul mare fotbalist George Weah a fost ales senator în Liberia, la alegerile parlamentare, în care l-a învins clar pe principalul său adversar, unul dintre fiii președintelui țării, transmite AFP. Weah, 48 ani, candidat din partea Congresului pentru schimbare democratică (CDC), a fost ales ca reprezentant al regiunii Montserrado, în care se află capitala Monrovia, la alegerile din 20 decembrie.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”