ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 23 SEPTEMBRIE

ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 23 SEPTEMBRIE

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de Garbine Muguruza (Spania), cu 2-6, 6-2, 6-3, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.440.07 dolari.

* CS Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-0 (0-0) pe FC Universitatea Cluj-Napoca, luni seara, pe ''Cluj Arena'', în ultimul meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii I de fotbal. Echipa craioveană, la a doua victorie din tot atâtea meciuri cu cuplul Sorin Cârțu — Emil Săndoi pe banca tehnică, s-a impus prin autogolul lui Nicolae Mușat (49), după ce portarul Robert Veselovsky a respins în propriul fundaș centrarea lui Nuno Rocha, și prin Nicușor Bancu (64), din pasa aceluiași Nuno Rocha.

* ASC Corona Brașov a reușit prima sa victorie în actuala ediție a Ligii Mol la hochei pe gheață, luni, în deplasare cu scorul de 5-4 (0-0, 3-1, 2-3) în fața formației Debreceni HK.

* Antrenorul echipei HCM Baia Mare, Costică Buceschi, a anunțat, luni seara, într-o conferință de presă la care a participat și primarul municipiului Baia Mare, că rămâne pe mai departe antrenorul echipei, deși la sfârșitul săptămânii trecute le-a anunțat pe jucătoare că intenționează să demisioneze.

* Tânărul tenisman român Bogdan Ionuț Apostol (18 ani) a fost învins de italianul Filippo Volandri cu 6-2, 6-1, luni, în runda inaugurală a turneului challenger Sibiu Open, dotat cu premii totale de 42.500 euro.

* AHC Potaissa Turda a învins pe Știința Municipal Dedeman Bacău cu scorul de 30-24 (16-12), luni, în Sala ''Gheorghe Barițiu'' din Turda, în ultimul meci din etapa a 5-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

* HCM Roman și ASC Corona Brașov au terminat la egalitate, 22-22 (13-12), luni seara, în Sala Sporturilor din Roman, în ultima partidă a etapei a 6-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

* Fostul internațional portughez Fernando Cabrita a decedat luni, la vârsta de 91 de ani, într-un spital dintr-un cartier de la marginea Lisabonei, a anunțat Benfica, o echipă pe care a antrenat-o de mai multe ori, după ce și-a încheiat cariera de jucător.

* Fostul căpitan al echipei de fotbal a Bosniei-Herțegovina, Emir Spahic, care își anunțase retragerea internațională în luna august, a revenit asupra deciziei și s-a alăturat selecționatei, după convocarea pentru următoarele meciuri din preliminariile Euro 2016, cu Țara Galilor și Belgia.

* Oscar Garcia, antrenorul echipei de fotbal Watford, la care evoluează internaționalul român Gabriel Tamaș, a părăsit spitalul în care fusese internat în urmă cu o săptămână, după ce a acuzat dureri în piept, fiind așteptat să-și reia activitatea în următoarele zile, a anunțat clubul englez de ligă secundă.

* Federația ghaneză de fotbal (GFA) a anunțat luni că 18 dosare de candidatură pentru postul de selecționer al Ghanei au fost înregistrate. Printre postulanți figurează sârbul Milovan Rajevac, care a mai antrenat Ghana între 2008 și 2010, cu o calificare istorică în sferturile de finală ale Mondialului 2010 din Africa de Sud.

* Krzysztof Radzikowski a fost desemnat câștigătorul celei de-a 12-a etape a 'Strongman Champions League', competiție sportivă desfășurată weekend-ul trecut în centrul Sibiului. La finalul celor șase probe de concurs, polonezul a înregistrat cele mai multe puncte adjudecându-și titlul de cel mai puternic om al etapei din România. Locul doi a fost ocupat de sârbul Erwin Katona iar pe locul trei s-a clasat austriacul Martin Wildauer.

* Franța a optat să dispute pe zgură finala Cupei Davis împotriva Elveției, programată între 21 și 23 noiembrie pe arena acoperită "Pierre Mauroy" din Villeneuve-d'Ascq, în apropiere de Lille, a anunțat luni Federația franceză de Tenis (FFT).

* Liga germană de fotbal (DFL) a anunțat oficial luni lansarea ofertei pentru introducerea unei tehnologii pentru linia porții în campionatul Germaniei.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...