ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 29 SEPTEMBRIE

ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 29 SEPTEMBRIE

Steaua București și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe stadionul ''Steaua'', într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

* Petrolul Ploiești a câștigat cu scorul de 3-1 (0-1) meciul din deplasare cu Viitorul Constanța, duminică, în etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

* Campioana României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploiești, a terminat pe locul al treilea turneul internațional din Polonia, după ce a învins, duminică, în deplasare, echipa Slask Wroclaw cu scorul de 70-62 (6-26, 24-11, 16-11, 24-14).

* Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța, a învins formația poloneză Jastrzebski Wegiel cu scorul de 3-2 (21-25, 25-19, 25-18, 16-25, 15-6), duminică, la turneul internațional de la Olesnica (Polonia).

* Tenismanul australian Jason Kubler a câștigat turneul challenger Sibiu Open, dotat cu premii totale de 42.500 euro, duminică, după ce l-a învins în finală pe moldoveanul Radu Albot, cu 6-4, 6-1.

* Știința Municipal Dedeman Bacău a învins pe HC Vaslui cu scorul de 26-19 (12-9), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 6-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

* HSC Miercurea Ciuc a fost învinsă HC Nové Zámky cu scorul de 3-2 (2-1, 0-0, 1-1), duminică, pe Patinoarul ''Vakar Lajos'' din Miercurea Ciuc, într-un meci din Liga Mol la hochei pe gheață.

* Campioana României la hochei pe gheață, Corona Brașov, s-a despărțit de antrenorul slovac Miroslav Ihnacak, după un debut mai puțin reușit de sezon, în care a pierdut Cupa României și a pierdut patru din cele cinci meciuri jucate în Liga Mol. Miroslav Ihnacak, care a preluat echipa în această vară, se confruntă cu niște probleme familiale și, la propunerea lui, s-a decis eliberarea lui de sub contract.

* Echipa Red Bull Salzburg, una dintre adversarele Astrei Giurgiu în Europa League, s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Rapid Viena, în deplasare, duminică, în etapa a 10-a a campionatului de fotbal al Austriei.

* Competiția bianuală de golf dintre echipele Europei și SUA, dotată cu prestigioasa Ryder Cup, a revenit, din nou Europei, condusă eficient de numărul 1 mondial, nord-irlandezul Rory McIlroy, care a câștigat cu 16,5-11,5, a 8-a victorie din ultimele 10 ediții disputate, alternativ, de data aceasta pe un ''ground'' din Scoția.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…