Stofă de CAMPIOANĂ/Simona Halep revine și o învinge pe Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3

Stofă de CAMPIOANĂ/Simona Halep revine și o învinge pe Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3

Simona Halep, locul 3 WTA şi a doua favorită, a învins-o, miercuri, în premieră, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil. Muguruza a reusit breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set.

Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei.

Iberica a reusit din nou breakul in debutul setului decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos.

Calificarea în sferturi este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 15.375 de euro şi cu o sută de puncte WTA.

În faza următoare, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a în ierarhia mondială, şi italianca Sara Errani, locul 15 WTA.

Dias a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, în timp ce Errani a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7 şi locul 9 WTA, cu scorul de 7-6 (8), 6-4.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…