Super câştig la Casa Pariurilor!

Super câştig la Casa Pariurilor!


Constantinescu Marinică, în vârstă de 39 de ani, a jucat un bilet combinat la pariuri sportive într-o agenţie Casa Pariurilor din Bacău, alegând cu multă pricepere 14 evenimente la fotbal. Toate previziunile lui s-au dovedit mai mult decât inspirate, aducându-i un câştig de 36 942 lei!

“Sunt foarte bucuros, nu mă aşteptam să îmi iasă chiar toate meciurile. Am fost plăcut surprins că am reuşit să îmi iau banii imediat ce am ajuns cu biletul în agenţie. Deşi joc frecvent, acesta e cel mai mare câştig de până acum”, ne-a mărturisit pariorul.

Dacă eşti curios ce meciuri a jucat şi în ce campionate, scanează codul QR de pe biletul din poză sau intră pe www.scancp.ro şi introdu codul biletului: 78835478002980847.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de serviciile, reţeaua de agenţii sau promoţiile şi concursurile Casa Pariurilor, accesează pagina de facebook www.facebook.com/casapariurilor şi site-ul www.casapariurilor.ro .

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo