"Superwoman" Serena Williams a alergat după un hoț pentru a-și recupera telefonul mobil

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, și-a pus în evidență, fără să vrea, calitățile sale fizice, alergând după un hoț care îi furase telefonul mobil, pe care a reușit în final să-l recupereze.

Williams, în vârstă de 34 ani, a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare în ținută de "Superwoman''. Ea se afla într-un restaurant chinezesc, dintr-un oraș pe care nu l-a precizat, unde lua masa împreună cu un/o amic(ă).

"Lângă mine se afla un tip și ceva, căruia acum pot să-i spun instinct de super-eroină, mi-a spus să fiu atentă la el", a scris Serena, accidentată la genunchi și care nu a mai apărut în circuitul feminin după înfrângerea din semifinalele US Open, la începutul lunii septembrie.

"Într-un moment în care mă așteptam mai puțin, acest hoț mi-a luat telefonul și a părăsit rapid restaurantul. (...) Fără să mă mai gândesc, am reacționat", a adăugat americanca, precizând că a dărâmat un scaun sau două în momentul în care a început cursa de urmărire a hoțului. "A început să alerge, însă eu am fost mai rapidă decât el — toate sprinturile de la antrenamente mi-au servit la ceva — și am reușit să-l ajung ca un fulger", a continua ea.

"Cu cea mai amenințătoare voce a mea, rămânând însă calmă, l-am întrebat dacă nu cumva a luat 'din greșeală' telefonul meu. El a murmurat ceva, în timp ce se gândea ce să spună, iar apoi a zis: 'Doamne, știi ce am făcut! A fost atât de confuz acolo. Cred că am luat telefonul greșit'", a mai povestit americanca, întâmpinată cu aplauze la întoarcerea în restaurant.

"Ascultați-vă întotdeauna instinctul de super-eroi, luptați-vă pentru ceea ce credeți că este corect, fiți super-eroi!", a îndemnat cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, adresându-se celor aproximativ 4 milioane de fani pe care îi are pe Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

2 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Ea este Irina Popescu, soția abuzată sexual, practicantă de yoga și membră MISA