Tecău a ratat calificarea în finala de dublu mixt la Roland Garros

Tecău a ratat calificarea în finala de dublu mixt la Roland Garros

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebonik a ratat calificarea în finala probei de dublu mixt la turneul de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, după ce a fost învinsă, miercuri, în semifinale, de cuplul american Mike Byan/Bethanie Mattek-Sands, cu 4-6, 6-3, 10-8.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta perechile Henri Kontinen (Finlanda)/Jie Zheng (China) — Marcin Matkowski (Polonia)/Lucie Hradecka (Cehia).

Perechea Tecău/Srebotnik va primi un cec de 28.000 de euro.

Tecău are un titlu de Mare Șlem la dublu mixt, în 2012 la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, jucând din nou finala la Melbourne în 2014, alături de Sania Mirza (India).

Cuplul româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul cinci, va juca în semifinalele probei masculine de dublu, contra perechii Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), a treia favorită. Tecău și Rojer, la cea mai bună performanță a lor la Roland Garros, și-au asigurat un cec de 112.500 euro și 720 de puncte ATP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”