Tecău și Rojer, în sferturile probei de dublu la Sydney (ATP)

Tecău și Rojer, în sferturile probei de dublu la Sydney (ATP)

Tenismanul român Horia Tecău și partenerul său olandez Jean-Julien Rojer s-au calificat, marți, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii totale de 439.435 dolari, grație victoriei cu 6-2, 7-6 (7) în fața cuplului australian James Duckworth/Chris Guccione.

Tecău și Rojer, favoriții numărul doi ai probei, sunt la primul succes în acest an după eliminarea din runda inaugurală la Brisbane, și și-au asigurat un cec de 3.960 dolari și 45 de puncte ATP.

În sferturile de finală, perechea româno-olandeză va înfrunta cuplul Benjamin Becker (Germania)/Nicholas Monroe (SUA), care a trecut în prima manșă de Marin Draganja (Croația) și Henri Kontinen (Finlanda) cu 6-4, 7-6 (9).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 De citit...

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…