Teliana Pereira, adversara Monicăi Niculescu în optimile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Teliana Pereira, adversara Monicăi Niculescu în optimile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucătoarea braziliană Teliana Pereira va fi adversara Monicăi Niculescu în optimile de finală ale turneului de tenis BRD Bucharest Open, după ce s-a impus, miercuri, cu 6-3, 6-7 (4), 7-6 (6), în fața slovacei Kristina Kucova.

Pereira a obținut victoria la capătul a trei ore și 24 minute de joc efectiv, după ce meciul a fost întrerupt de două ori în setul decisiv, marți. Prima întrerupere a survenit la scorul de 2-1 pentru Kucova, din cauza ploii, iar apoi meciul a fost suspendat definitiv din cauza întunericului, la scorul de 5-5.

Miercuri, Kucova a condus cu 6-5 și apoi a avut 3-0 în tiebreak, dar jucătoarea sud-americană a reușit să revină de fiecare dată și să își asigure victoria.

Pereira (26 ani), locul 83 în ierarhia mondială, o mai învinsese pe Kucova (25 ani, 133 WTA) în 2007, la un turneu ITF la Junieh (Liban), cu 6-4, 7-5 în primul tur.

Monica Niculescu (27 ani, 41 WTA), a treia favorită a turneului de la Arenele BNR, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, o va întâlni în premieră pe Pereira. Monica a trecut, marți, de Ana Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2, tot după un meci de trei ore.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodora Oprea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe