Teliana Pereira, adversara Monicăi Niculescu în optimile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Teliana Pereira, adversara Monicăi Niculescu în optimile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucătoarea braziliană Teliana Pereira va fi adversara Monicăi Niculescu în optimile de finală ale turneului de tenis BRD Bucharest Open, după ce s-a impus, miercuri, cu 6-3, 6-7 (4), 7-6 (6), în fața slovacei Kristina Kucova.

Pereira a obținut victoria la capătul a trei ore și 24 minute de joc efectiv, după ce meciul a fost întrerupt de două ori în setul decisiv, marți. Prima întrerupere a survenit la scorul de 2-1 pentru Kucova, din cauza ploii, iar apoi meciul a fost suspendat definitiv din cauza întunericului, la scorul de 5-5.

Miercuri, Kucova a condus cu 6-5 și apoi a avut 3-0 în tiebreak, dar jucătoarea sud-americană a reușit să revină de fiecare dată și să își asigure victoria.

Pereira (26 ani), locul 83 în ierarhia mondială, o mai învinsese pe Kucova (25 ani, 133 WTA) în 2007, la un turneu ITF la Junieh (Liban), cu 6-4, 7-5 în primul tur.

Monica Niculescu (27 ani, 41 WTA), a treia favorită a turneului de la Arenele BNR, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, o va întâlni în premieră pe Pereira. Monica a trecut, marți, de Ana Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2, tot după un meci de trei ore.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodora Oprea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…