Tenis: Agnieszka Radwanska, victorie lejeră cu Kvitova, la Turneul Campioanelor

Tenis: Agnieszka Radwanska, victorie lejeră cu Kvitova, la Turneul Campioanelor

Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska (N. 6) s-a impus destul de lejer, cu 6-2, 6-3, marți, în meciul cu Petra Kvitova (Cehia/N. 3), din Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Radwanska a obținut victoria după o oră și 30 de minute de joc în care și-a dominat adversara, pe care o mai învinsese o singură dată în șase confruntări precedente, la Turneul Campioanelor din 2012, cu 6-3, 6-2. De atunci, Kvitova s-a mai impus de două ori, ambele meciuri anul trecut, la Dubai (6-2, 6-4, în sferturi) și la Turneul Campioanelor. Kvitova a câștigat și un alt meci cu Radwanska la finalele WTA, în 2011, cu 7-6 (4), 6-3.

În primul meci din grupă, la competiția dotată cu premii totale de 6,5 milioane dolari, rusoaica Maria Șarapova, numărul doi mondial, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki (N. 8), cu 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2.

Joi se vor înfrunta învingătoarele, Wozniacki și Radwanska, și învinsele, Șarapova și Kvitova.

Miercuri vor avea loc partidele din runda a doua a Grupei Roșii, Simona Halep — Serena Williams (nu înainte de ora 11,00, ora României) și Ana Ivanovic — Eugenie Bouchard.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”