Tenis: Alexandra Dulgheru, învinsă în turul al doilea al calificărilor la Dubai (WTA)

Tenis: Alexandra Dulgheru, învinsă în turul al doilea al calificărilor la Dubai (WTA)

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a fost învinsă de croata Mirjana Lucic-Baroni cu 5-7, 6-2, 6-2, sâmbătă, în runda a doua, decisivă, a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.513.000 dolari.

Dulgheru (25 ani, 95 WTA) a cedat după două ore de joc, în care a comis 11 duble greșeli, adversara sa (32 ani), aflată pe locul 56 în lume, făcând 13 duble erori.

Alexandra va fi recompensată cu 3.820 dolari și 20 de puncte WTA.

Simona Halep este principala favorită a turneului și va juca direct în turul al doilea, cu învingătoarea dintre Mona Barthel (Germania) și Daniela Hantuchova (Slovacia). Monica Niculescu o va întâlni în runda inaugurală pe Sabine Lisicki (Germania).

Niculescu face pereche la dublu cu rusoaica Alexandra Panova, iar în primul tur vor juca împotriva cuplului Michaella Krajicek (Olanda)/Barbora Zahlavova Strycova (Cehia).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro