Tenis: Dulgheru continuă în calificări la Sydney (WTA); Begu, învinsă de ''veterana'' Kimiko Date

Tenis: Dulgheru continuă în calificări la Sydney (WTA); Begu, învinsă de ''veterana'' Kimiko Date

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a acces în runda a doua a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Sydney (Australia), dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, în timp ce Irina Begu a pierdut în primul meci.

Dulgheru (25 ani, 82 WTA) a avut nevoie de 66 de minute pentru a trece, cu 6-4, 6-2, de australianca Sara Tomic (16 ani), aflată pe locul 1.141 în lume. Românca și-a asigurat un cec de 1.555 dolari și 13 puncte WTA, iar în turul secund o va întâlni pe învingătoarea dintre Kristina Mladenovic (Franța), a doua favorită a fazei preliminare, și taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Irina Camelia Begu (24 ani, 40 WTA) a fost învinsă cu 1-6, 6-4, 6-2 de nipona Kimiko Date-Krumm (102 WTA), în vârstă de 44 de ani, după aproape două ore de joc, românca înregistrând nu mai puțin de 11 duble greșeli. Begu va primi pentru participarea 860 dolari și un punct WTA.

Simona Halep va fi principala favorită a turneului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”