Tenis: Elena Bogdan, în semifinalele probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Tenis: Elena Bogdan, în semifinalele probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Perechea româno-cehă Elena Bogdan/Eva Hrdinova s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Nurnberg (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, marți, după 7-5, 4-6, 10-8 cu cuplul Arina Rodionova (Australia)/Olga Savciuk.

Bogdan și Hrdinova s-au impus după o oră și 44 de minute în fața unei perechi care eliminase anterior principalele favorite, italiencele Karin Knapp și Roberta Vinci.

Elena Bogdan și Eva Hrdinova și-au asigurat un cec de 2.770 euro și 110 puncte WTA, iar în penultimul act vor înfrunta câștigătoarele din meciul care le opune perechea româno-spaniolă Raluca Olaru/Lara Arruabarrena, cap de serie nr. 4, și cuplul olandez Kiki Bertens/Demis Schuurs.

Anul trecut, Raluca Olaru și israelianca Shahar Peer au jucat finala de dublu la Nurnberg, iar în 2013 Olaru a câștigat titlul alături de rusoaica Valeria Solovieva, Simona Halep impunându-se la simplu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria