Tenis: Flavia Pennetta și Fabio Fognini se gândesc la căsătorie

Tenis: Flavia Pennetta și Fabio Fognini se gândesc la căsătorie

După ce a terminat cu tenisul, noua campioană de la US Open, italianca Flavia Pennetta, vrea o nouă viață, scrie L'Equipe. Decizia de a-și încheia cariera a fost luată înainte de superba victorie din finala US Open, în fața compatrioatei sale Roberta Vinci (7-6, 6-2), sâmbătă, la arenele Flushing Meadows din New York, dar decizia a fost cu atât mai greu de luat, cu cât ea a ieșit învingătoare.

Totuși, Pennetta are cu ce să-și ocupe primele luni de inactivitate, deoarece se vorbește din ce în ce mai des despre căsătoria sa cu Fabio Fognini, care ar fi prevăzută pentru iunie 2016. Italianca va avea astfel destul timp pentru a pregăti ceremonia care ar urma să aibă loc la Brindisi.

De fapt, Pennetta nu a ezitat în a-și arăta fericirea în plină zi, la ședința foto, unde a pozat cu trofeul US Open. Fotografii au imortalizat fericitul cuplu pe fondul imobilelor newyorkeze. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante