Tenis: Meciul Halep - Kuznețova, întrerupt de ploaie la Sydney, va continua vineri

Tenis: Meciul Halep - Kuznețova, întrerupt de ploaie la Sydney, va continua vineri

Meciul dintre jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, și rusoaica Svetlana Kuznețova, din semifinalele turneului WTA de la Sydney, a fost întrerupt de ploaie, joi, la scorul de 5-4 în primul set și va fi reluat vineri, au anunțat organizatorii competiției de 687.900 dolari.

Halep, principala favorită a turneului, a început cu stângul meciul cu Kuznețova (30 ani, 25 WTA), pierzându-și serviciul. Românca a reușit imediat un break la zero, iar apoi a preluat conducerea cu 2-1. Kuznețova a câștigat trei ghemuri la rând, desprinzându-se la 4-2, dar Halep a recuperat spectaculos, după ce s-a consultat cu antrenorul Darren Cahill și după o scurtă întrerupere cauzată de ploaie a trecut în avantaj, 5-4, în urma a trei ghemuri consecutive.

Meciul a fost suspendat din cauza ploii, iar ulterior organizatorii au anunțat că toate partidele din programul de joi, întrerupte sau nedisputate, se vor juca vineri.

Oficialii turneului australian au stabilit ca semifinala Halep — Kuznețova să se reia vineri, nu înainte de ora locală 13,00 (04,00 în România), pe Ken Rosewall Arena, după finalizarea meciului dintre Aleksandr Dolgopolov și Grigor Dimitrov (6-4, 3-6, 2-4).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”