Tenis: Patru românce pe tabloul principal la Charleston (WTA)

Tenis: Patru românce pe tabloul principal la Charleston (WTA)

Patru jucătoare român de tenis, Irina Begu (N. 13), Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Edina Gallovits-Hall, figurează pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat premii totale de 731.000 dolari, care începe luni. Irina Begu, numărul 35 mondial, va juca în primul tur cu o adversară venită din calificări.

Alexandra Dulgheru (72 WTA) o va înfrunta pe croata Ajla Tomljanovic, jucătoare aflată pe locul 53 în ierarhia mondială.

Andreea Mitu (107 WTA) va avea un meci foarte dificil, cu Varvara Lepchenko (SUA), care ocupă poziția 31 în clasamentul WTA.

Edina Gallovits-Hall (301 WTA), care locuiește în Atlanta, va juca împotriva americancei Madison Brengle (44 WTA), pe care a învins-o în ambele meciuri directe de până acum, 5-1 (abandon Brengle) în 2008 la Auburn (ITF), și cu 6-4, 6-7 (4), 6-2 în 2011 în primul tur la Albuquerque (ITF).

La dublu, Begu va face pereche cu Arantxa Parra Santonja (Spania), urmând să le înfrunte în primul tur pe Timea Babos (Ungaria) și Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele nr. 4 ale probei. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...