Tenis: Premiile din circuitul ATP au ajuns, în premieră, la peste 100 milioane dolari

Tenis: Premiile din circuitul ATP au ajuns, în premieră, la peste 100 milioane dolari

Premiile pentru circuitul masculin de tenis profesionist, girat de ATP, vor depăși, în 2015, pentru prima oară 100 milioane de dolari, a anunțat Asociația tenismenilor profesioniști, iar tendința este de creștere continuă, urmând să se ajungă în 2018 la 135 milioane de dolari.

Această sumă nu include recompensele din turneele de Mare Șlem, care nu se desfășoară sub egida ATP.

Cea mai mare creștere va fi în concursurile ATP Masters, o serie de 9 turnee care se află, ca prestigiu și valoare, nu numai a premiilor, ci și a punctelor, imediat după Marele Șlem, aici sumele de bani crescând cu 14 procente în fiecare an, până în 2018.

"Creșterile din turneele ATP reprezintă mărturia succesului susținut al tenisului profesionist masculin, demonstrând, totodată, și încrederea ATP în trăinicia produselor sale și dezvoltarea proiectelor pe care le girează", adaugă comunicatul ATP.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Digi duru” s-a înmuiat? / Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

2 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

3 Un ciclon puternic lovește România: viscol și zăpadă de o jumătate de metru. Ce zone sunt afectate

4 Poveste de film / Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

5 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%