Tenis: Simona Halep o întâlnește pe Agnieszka Radwanska sâmbătă, de la 13,00, ora României

Tenis: Simona Halep o întâlnește pe Agnieszka Radwanska sâmbătă, de la 13,00, ora României

Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska de la 13,00, ora României, în cea de a doua semifinală a Turneului Campioanelor de la Singapore, a anunțat WTA.

Simona Halep a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic cu 7-6, 3-6, 6-3, în ultimul meci disputat vineri în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor, dar românca s-a calificat în semifinale alături de americanca Serena Williams, liderul mondial.

Simona Halep este condusă cu 4-2 de Radwanska la meciurile directe. Cele două jucătoare s-au înfruntat de două ori pe hard în acest an, de fiecare dată în semifinalele unui turneu, și scorul este 1-1. Constănțeanca a câștigat cu 7-5, 6-2 la Doha, iar poloneza s-a impus cu 6-3, 6-4 la Indian Wells.

În prima semifinală a competiției, Serena Williams o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki de la 09,30, ora României. Cele două jucătoare sunt prietene foarte bune, amintește WTA.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…