Tenis: Simona Halep va juca cu Shuai Zhang (China) în primul tur al Australian Open

Tenis: Simona Halep va juca cu Shuai Zhang (China) în primul tur al Australian Open

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Zhang s-a calificat pe tabloul principal al Australian Open și va fi adversara româncei Simona Halep, favorită 2, în primul tur al primului Grand Slam al anului de la Melbourne.

Shuai Zhang, 27 ani pe 21 ianuarie, nu a trecut niciodată de primul tur la turneele de Grand Slam. Zhang, locul 132 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al Australian Open după ce a învins-o în ultimul tur al calificărilor pe franțuzoaica Virginie Razzano cu 4-6, 6-2, 8-6.

Halep a jucat o singură dată cu Zhang, pe care a învins-o la Indian Wells 2012, în primul tur (6-1, 6-1). Dacă trece de jucătoarea chineză, Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Alize Cornet (Franța) și Bojana Jovanovski (Serbia).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...