Tenis: Tecău și Srebotnik, în semifinalele probei de dublu mixt la Roland Garros

Tenis: Tecău și Srebotnik, în semifinalele probei de dublu mixt la Roland Garros

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebotnik s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, luni, după ce a învins cuplul Robert Lindstedt (Suedia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), cu 6-3, 6-2.

Pentru victoria reușită în fața cuplului alcătuit din fostul partener al lui Tecău (în 2011) și Maria Jose Martinez Sanchez, perechea româno-slovenă și-a asigurat un cec de 28.000 de euro.

În penultimul act al probei, Tecău și Srebotnik vor înfrunta câștigătorii din meciul care opune cuplurile Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan)/Anastasia Rodionova (Australia) și Mike Bryan/Bethanie Mattek-Sands (SUA), favoriții numărul doi.

Tecău are un titlu de Mare Șlem la dublu mixt, în 2012 la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, jucând din nou finala la Melbourne în 2014, alături de Sania Mirza (India).

Horia Tecău este calificat și în sferturile probei masculine de dublu la Openul Franței, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, cei doi urmând să înfrunte în această fază favoriții numărul doi, Vasek Pospisil (Canada)/Jack Sock (SUA). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”